Редагування і перегляд проведених уроків

Після заповнення і збереження вчителем інформації уроку, у
розкладі урок набуває символу (#). За цим символом можна бачити, який урок вчитель вже заповнив, а який залишився незаповнений. Якщо буде необхідно відредагувати вже збережену інформацію уроку , вчитель це може зробити двома способами: 1-ий – за допомогою розкладу, 2-ий – за допомогою пункту меню “Уроки”.

Відкривши цей пункт меню, вчитель бачить свої проведені і
збережені уроки за позначений місяць. За налаштуваннями для
вчителя відображаються проведені для всіх груп уроки за обраний місяць.

Поділіться інформацією

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на telegram
Telegram
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на email
Email
Поділитися на whatsapp
WhatsApp

Приєднайтеся до нашого Viber чат-бота

  • Відповіді на запитання
  • Реєстрація на заходи
  • Зв'язок з нами

Запрошуємо до співрпаці

Форма зворотнього зв'язку

Форма для підключення навчального закладу до системи "Моя Школа"

Реєстрація на вебінар в цій формі не проводиться!