Закриття місяців

У системі реалізована функція, яка дозволяє вчителям
вимикати редагування минулих місяців, щоб не змінювалась
інформація уроків минулих місяців – оцінки, відвідуваність чи теми уроків з домашніми завданнями. Використовувати цю функцію необов’язково, необхідність її використання кожен заклад вирішує самостійно. Якщо у школі затверджений порядок про вимкнення вчителем редагування місяців у певний день, то він може це зробити за допомогою пункту “Закриття місяців”. Відкривши цей пункт меню, вчитель бачить всі свої групи і місяці, у яких потрібно деактивувати редагування для того, щоб інформацію не можна було б змінювати.

Вчитель може вимкнути редагування місяців окремо для кожної
групи або для всіх груп одночасно, позначивши “пташку” біля
пункту “Всі групи”.

Увага! Якщо сталося так, що вчитель вимкнув редагування даних, але потрібно змінити певну інформацію, вчитель повинен
звернутись до адміністратора щоденника школи, який може
увімкнути редагування місяця. Тільки після того, як адміністратор увімкне редагування, вчитель зможе змінити інформацію.

Поділіться інформацією

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на telegram
Telegram
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на email
Email
Поділитися на whatsapp
WhatsApp

Приєднайтеся до нашої Viber спільноти

Наша освітня спільнота об’єднує тисячі працівників освіти, які використовують систему “Моя Школа” у своїй роботі!

Задля зручного інформування про зміни та нові можливості для користувачів, ми запрошуємо Вас до нашої освітньої спільноти у Viber!

Запрошуємо до співрпаці

Форма зворотнього зв'язку

Форма для підключення навчального закладу до системи "Моя Школа"

Реєстрація на вебінар в цій формі не проводиться!